Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

25 mars: Workshop med studentföreningar inom miljö, klimat och hållbarhet

2021-03-25 kl. 16:30 - 18:30 UTC+2

Varmt välkomna till en öppen workshop med studentföreningar inom miljö-, klimat och hållbarhet!

Är du med i en studentförening på universitetsnivå som jobbar med miljö-, klimat- och hållbarhetsfrågor? Vill ni få kontakt med andra föreningar som gör samma sak, värva nya medlemmar och bedriva effektivt påverkansarbete gentemot lärare, politiker och företag? Kom i så fall på digital workshop med oss den 25 mars – helt gratis! Anmäl er bara via formuläret nedan senast den 20 mars, så skickar vi även gratis kortlekar på posten! (Begränsat antal)

När: 25 mars kl. 16.30-18.30

Vart: Online via Zoom

Länk till anmälan https://forms.gle/mewZBCGWvjZ8zU298

På workshopen kommer ni att få träffa och lyssna till inspirerande föreläsningar av forskare i klimatpedagogik och hållbar konsumtion, spela en digital version av kortspelet Klimatkoll och nätverka med andra studentföreningarrunt om i Sverige. Vi kommer även att påbörja en dialog om möjligheterna att starta ett nationellt nätverk för samarbete mellan studentföreningarna – missa inte det!

Workshopen är utformad i samarbete med framstående hållbarhetsktörer såsom Miljöbron, CEMUS, SUS, Hållbarhetsforum och Gothenburg Students for Sustainability Alliance (GSSA), och leds av klimatforskare från Klimatkoll (Erik Sterner) och Svalna (David Andersson).

Details

Date:
2021-03-25
Time:
16:30 - 18:30 UTC+2