Deadline 12 maj: arbeta med breddad rekrytering på CEMUS


Sök jobbet som amanuens för att arbeta med breddad rekrytering på CEMUS i nära samarbete med Daniel Mossberg, kurssamordnare CEMUS utbildning. Sista ansökningsdag 12 maj midnatt.


Omfattning: 15% i 6 månader, varierande arbetsbelastning

Period: 1 juni-30 november

Läs mer i annonsen och skicka in din ansökan här: https://www.uu.se/jobb/detaljsida/?positionId=398948

Välkommen med din ansökan!


Arbetsuppgifter: Arbetet gäller ett tidsbegränsat projekt för breddad rekrytering till CEMUS kurser under ledning av en kurssamordnare vid CEMUS. Arbetsuppgifterna innebär bland annat planering av olika slags informationsinsatser och evenemang riktade till gymnasieelever och andra personer med möjligt intresse av universitetsstudier. Läs mer om breddad rekrytering på Uppsala universitet: https://mp.uu.se/web/info/stod/studentrekrytering/breddadrekrytering.

Kvalifikationskrav: För att anställas som amanuens är det ett krav att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå.

  • God datorvana och goda språkkunskaper i svenska i tal och skrift.
  • Dokumenterad förmåga att självständigt kunna driva och slutföra arbetsuppgifter inom givna tidsramar, även under tillfälliga arbetstoppar.
  • Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Önskvärt/meriterande i övrigt: Studier inom hållbar utveckling. Erfarenhet av tvärvetenskaplig utbildning. Erfarenhet av olika typer av kommunikation och informationsinsatser. Dokumenterad erfarenhet av god förmåga att samarbeta med olika personer i olika sammanhang.

Ansökan ska innehålla ett CV, en kort beskrivning av dig själv samt motivering till varför du söker tjänsten. Uppge även om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Till din ansökan ombeds du bifoga underlag som styrker antagning till utbildning på grund-/avancerad nivå.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: 2021-06-01 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning enl HF 5 kap § 12.

Anställningens omfattning: 15 %.

Upplysningar om anställningen lämnas av: Malin Östman, studierektor. E-post: malin.ostman@cemus.uu.se, Daniel Mossberg, kurssamordnare. E-post: daniel.mossberg@cemus.uu.se.

Välkommen med din ansökan senast den 12 maj 2021, UFV-PA 2021/1714.