Hållbar utveckling B


Välkommen till Hållbar utveckling B 2019

Vi som är kursledare för kursen heter Lovisa Håkansson & Sanna Gunnarsson.
Vi nås enklast via mail:
lovisa.hakansson@cemus.uu.se
sanna.gunnarsson@cemus.uu.se

 


Senaste uppdateringar

  • 24/5: Uppdaterat schema! Kursavslutningen är nu flyttad till 5e juni, efter opponeringen.
  • 3/5: LF – Uppdaterat schema. Till att börja med är föreläsningen efter seminariet den 9 maj inställd och ersatt med självstudier. Den 21:a maj kommer studenterna som var med på Norgeresan hålla en workshop i naturnärvaro kl. 19:15-20:00, direkt efter Anders Perssons föreläsning. Vid bra väder kan workshopen komma att avslutas med picknick, och mer information kommer om det längre fram. Den 23:e maj kommer Julia Fries och håller en dramaworkshop.
  • 8/4: Nu finns en kursutvärdering för Förändringsprocesser att fylla i på Studentportalen. Stort tack för all er feedback!

Delkurser

Hållbar utveckling B består av 5 olika delkurser, observera att delkurserna “Tvärvetenskapliga och historiska perspektiv på värderingar, världsbilder och visioner”, “Ekologiska, ekonomiska, sociala och kulturella perspektiv på teknik” & “Livsfilosofiska perspektiv på individ, samhälle, miljö och utveckling” samläses med fristående kurser (under andra kursnamn). Klicka på länkarna nedan för att komma till respektive kurs, där finner ni information gällande litteratur, examination etc.


Schema

Observera att för alla tider som inte anges med exakta minuter gäller akademisk kvart. Det innebär till exempel att ett tillfälle där det står 9-12 börjar kl. 9:15.

 

Om du behöver ladda ner schemat som pdf till din telefon så finns senaste versionen här:

 


Arkiv

Här finns allt material från Hållbar utveckling B 2018

Här finns allt material från Hållbar utveckling B 2017

Här finns allt material från Hållbar utveckling B 2016