11 september: Schyst resande introduktionsutbildning på CEMUS


schystresande-mediumKl. 9.00-16.00 Norrlandssalen II, Geocentrum Villavägen 16

Schyst resande arrangerar en Introduktionsutbildning på Cemus för dig som vill veta mer om hur turismen kan bli mer hållbar, men också om företags ansvar och hur du gör ett Schyst avtryck på resan. I utbildningen varvas föreläsningar med grupparbeten, övningar och filmvisning. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet utan bara vara nyfiken på Schyst resandes frågor för att gå utbildningen.

Utbildningen är gratis och vi bjuder på lunch och fika.

Anmälan öppnar den 31 augusti och är öppen till och med den 5 september. Anmäl dig genom att maila sofia.resande@gmail.com. Ange namn, adress, födelsedatum, kostbehov och om du är medlem i någon av nätverket Schyst resandes organisationer.

Nätverket Schyst resande arbetar för att turismen ska bidra till en hållbar utveckling och belyser de sociala, ekonomiska och miljömässiga baksidorna av turismen i låg- och medelinkomstländer. Schyst resande är ett samarbete mellan Fair Trade Center, Hotell- och restaurangfacket, IOGT-NTO-rörelsen, Svenska kyrkan, Svenska kyrkans unga och Unionen. Läs mer om nätverket, utbildningarna och hur du anmäler dig på www.schystresande.se