Deadline 23 sep: sök jobbet som vikarierande kurssamordnare på CEMUS


Läs mer om anställningen och sök här: https://www.uu.se/jobb/detaljsida/?positionId=351015


Vikarierande kurssamordnare 50% CEMUS

Publicerad: 2020-09-10

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 46.000 studenter, 7.300 anställda och en omsättning på 7,3 miljarder kronor.

Institutionen för geovetenskaper vid Uppsala universitet är Sveriges största och bredaste institution av sitt slag med cirka 250 anställda. Vår forskning sträcker sig inifrån jordens kärna ut till atmosfären, från mikroskopiska mineral och fossil till hur berg och oceaner bildas, från tiden för jordens födelse fram till idag. Vi kartlägger jordens och livets utveckling över flera miljarder år och studerar sambandet mellan atmosfären och haven med hänsyn till klimatförändringar och hållbar utveckling.

Centrum för miljö- och utvecklingsstudier, CEMUS, är en gemensam centrumbildning vid UU och SLU, med fokus på studentdriven utbildning och samverkan i nära samarbete med olika forskningsaktiviteter inom det breda och tvärvetenskapliga miljö- och hållbarhetsområdet. Läs mer på www.cemus.uu.se.

Arbetsuppgifter: Arbetet innefattar samordning, planering, administration och utveckling av verksamheten vid CEMUS utbildning i nära samarbete med kollegor, samarbetspartners och studenter. Arbetsuppgifterna inkluderar planering av daglig verksamhet, samarbete med personal och studenter vid UU och SLU samt internt arbete med stöd, utveckling och samordning av olika kurser samt löpande administration av verksamheten.

Kvalifikationskrav: Universitetsexamen (grundnivå). Dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta med aktiv studentmedverkan och aktiverande undervisningsmetoder. God datorvana och språkkunskaper i grundläggande svenska samt goda språkkunskaper i engelska i tal och skrift är nödvändigt. Arbetet ställer stora krav på samarbetsförmåga samt att självständigt kunna driva och slutföra sina arbetsuppgifter inom givna tidsramar, även under tillfälliga arbetstoppar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, såsom förmågan att kunna ta egna initiativ och lösa problem på ett för verksamheten konstruktivt sätt.

Önskvärt/meriterande i övrigt: Erfarenhet av att arbeta med hållbar utveckling, eller examen inom ramen för hållbar utveckling. Då det är viktigt att snabbt kunna komma igång med arbetet är tidigare erfarenhet av och god kännedom om Uppsala universitets arbetsrutiner, regler och riktlinjer meriterande.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: 2020-10-15 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2021-05-31.

Anställningens omfattning: 50%.

Upplysningar om anställningen lämnas av: Studierektor Sara Andersson, e-post sara.andersson@cemus.uu.se. Kurssamordnare Malin Östman, e-post malin.ostman@cemus.uu.se.

Välkommen med din ansökan senast den 23 september 2020, UFV-PA 2020/3175.