Sep 20: Vägen till korruption – Frukostmöte med Emma Wallrup


Välkomna till höstens första Frukostmöte på Kollaboratoriet!

Makt bär med sig risker, och det behöver vi förhålla oss till när vi jobbar för att förbättra förutsättningar för människor i vårt samhälle. Vilken sorts kultur gör att korruptiva tendenser kan uppstå? Hur bygger vi strukturer som gynnar en riktigt frisk demokrati, och som motverkar korruption?

Lördagen 23 september anordnas en konferens i Uppsala på detta viktiga tema. På höstens första frukostmöte kommer Emma Wallrup, riksdagsledamot och representant från Vänsterpartiet som är en en av organisatörerna, och samtalar om vägen till, och från, korruption.

Som vanligt serveras frukost till självkostnadspris från 8.00 med bröd från Forsa hembageri, kaffe från Johan & Nyström och en hembakad bonus.

Välkomna!

Frukostmöten på Kollaboratoriet är en plats för möten mellan akademi och civilsamhälle. Här får du chans att ta del av den senaste forskningen, självupplevda vittnesmål och utmanande diskussioner. Frukostmötet inleds med en presentation av en inbjudan, följt av en gemensam diskussion. Initiativet är ett samarbete mellan CEMUS (Centrum för miljö- och utvecklingsstudier) och Studieförbundet ABF i Uppsala län.