Torsdagsgruppen


Framtidsklubben GRO – Torsdagsgruppen

INFORMATION ANG. CORONAVIRUS OCH GRUPPTRÄFFARNA

På grund av coronaviruset har vi i Framtidsklubben GRO valt att försöka köra gruppen på distans nu den 19/3 och möjligen följande veckorna under terminen. Detta är pga risk för samhällssmittning och för att Kollaboratoriet stängs den 18/3 tillsvidare.

Träffen kommer att ske via Zoom. Mejla aaron.tuckey(at)cemus.uu.se för att få länken till träffen.

Hoppas att vi kan fortsätta med gruppen trots svårigheterna!

 

 

Schema för vårens träffar 2020

GROs trivselregler

Schema for höstens träffar 2019

 

Intressanta länkar

Här kommer vi att samla intressanta länkar som togs upp i tillfällena

2019-11-14 What if

 

 

Varmt välkomna till GRO alla nya och gamla deltagare!

Ovanför hittar ni den preliminära planeringen för höstterminen. Innan höstlovet kommer vi fokusera på att gå igenom verktyg för att granska och förstå komplexa system. Ni kommer få jobba i grupper med ett case – situationen i Östersjön, och analysera det med olika utgångspunkter. Efter höstlovet blir det mer föreläsningar och debatter. Rethinking economics, som var med på aktivistträffen förra terminen, kommer tillbaka och håller i en workshop om olika ekonomiska skolor. Vi kommer också köra World trade game igen då vi såg att det var mycket uppskattat! Nytt för detta läsår är att ni kommer få jobba med egna projekt.  Arbetet börjar efter jullovet men den här terminen får ni hjälp att välja vad ni vill göra och att börja planera.

Några tillfällen kommer vi vara i en annan lokal än Kollaboratoriet, de är stjärnmarkerade i schemat. Lokalen ligger på Östra Ågatan 19, mitt emot Kollaboratoriet, och heter Seminarierum 2304.

 

Om ni har frågor eller vill meddela frånvaro hör ni av er till Aaron: aaron.tuckey(at)cemus.uu.se

Vi ser fram emot en rolig och lärorik termin med er!