HUA Arkiv 2020


På denna sida återfinns all kursinformation från Hållbar utveckling A 2020 och dess olika delkurser.


Välkomna till Hållbar utveckling A 2020!

Det ska bli så roligt att träffa er alla efter sommaren!

Kursintro den 31/8 kl. 9-12 sker i det digitala verktyget Zoom. Ni når kursintrot genom att i Studium klicka på ”Zoom” i vänsterspalten och sedan ”Join” på mötet för Välfärd, utveckling och globalisering

Kursens två första delkurser ”Välfärd, utveckling och globalisering” samt ”Global miljöhistoria” som pågår v. 36-43 kommer att ges på distans. Så snart vi vet mer om Uppsala universitets riktlinjer kring distansundervisning senare under hösten, kommer vi också kunna meddela om  kurserna ”Klimatet, energin och det moderna samhället” samt ”Kommunikation och projektledning för Hållbar utveckling” som löper från v. 44-02 kommer ges på distans eller inte. 

Ni finner välkomstbrevet, examinationsöversikten och litteraturöversikten för hela kursen publicerade nedan. Läs gärna igenom dessa dokument så snart ni har möjlighet. Exempelvis är det bra att införskaffa kurslitteraturen i god tid före kursstart, eller söka på www.ub.uu.se för att se om böckerna är tillgängliga som e-böcker.

Tveka inte att ta kontakt med oss om ni har några frågor.

Ha en skön sommar!

Lovisa och Ewa – Kursledningen

lovisa.hakansson@cemus.uu.se

ewa.livmar@cemus.uu.se


Schema

Observera att för alla tider som inte anges med exakta minuter gäller akademisk kvart. Det innebär till exempel att ett tillfälle där det står 9-12 egentligen börjar 9:15.


Välkomstbrev, litteratur och examination 


Delkurser

Hållbar utveckling A består av 4 olika delkurser. Observera att delkurserna “Global miljöhistoria” & “Klimatet, energin och det moderna samhället” samläses med fristående kurser, klicka på länkarna nedan för att komma till respektive kurs.